Stoppen met roken

Stop met roken met lasertherapie van PROSTOP

De therapie bestaat uit een intakegesprek en een laserbehandeling. Hierdoor wordt de nicotinebehoefte zo sterk verminderd, dat zelfs de verstokte roker snel, veilig en pijnloos kan stoppen met roken.

U wilt stoppen met roken?

U loopt al langer rond met de gedacht om te gaan stoppen met roken? Dan is dit misschien wel het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van de tabak. Uit onderzoek blijkt dat de kans van slagen bij Prostop ontzettend groot is. Veel groter dan met andere hulpmiddelen.

Wat kost een stop met roken behandeling?

Stoppen met roken hoeft niet duur te zijn. Het moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom zijn de kosten éénmalig €245,-  en u heeft binnen 6 maanden tevens recht op een gratis nabehandeling. Vraag nu gratis de ‘stop met roken brochure’ aan of laat u meteen goed informeren en hoor hoe u in aanmerking komt voor deze unieke behandeling. www.prostop.nl

Wat levert het u op?

Nauwelijks ontwenningsverschijnselen, sterk verminderde behoefte aan nicotine en uw gewicht kunt u goed onder controle houden. Op deze manier kan zelfs de verstokte roker afscheid nemen van de sigaret!

Stoppen met roken tips van Prostop

Prostop is een landelijke organisatie met ruime ervaring. Hierdoor is het mogelijk om u de beste stoppen met roken adviezen en stoppen met roken tips te kunnen geven. Alle deelnemers ontvangen gratis de sms coach met ondersteunende stoppen met roken tips. Geef uw GSM nummer door bij het aanmelden en u ontvangt gratis de dagelijkse adviezen die u helpen om te stoppen. Direct na de laserbehandeling krijgt u vervolgens een boekje mee met stoppen-met-rokentips en adviezen voor moeilijke momenten.

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden?