Een gezicht verjongende acupunctuur

Door middel van acupunctuur wordt het collageen productie in uw gezicht geactiveerd. De rimpels worden van binnen uit weer opgevuld met uw eigen collageen. De huid raakt beter doorbloedt, uw poriën verkleinen zich en uw ogen beginnen weer te stralen.

Wat kan er allemaal verbeteren?

Diepe en fijne rimpels kunnen van binnenuit weer opgevuld worden en verdwijnen grotendeels of helemaal. Wallen onder de ogen kunnen worden gereduceerd. Slappe huid wordt weer veerkrachtig, droge huid en acne verbeteren. Vlekjes in het gezicht kunnen verdwijnen. Dit alles wordt specifiek op u en uw wensen afgestemd. Verwacht geen wonderen, maar wel een grote verbetering.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het eerste gesprek is een intake gesprek en daar wordt uw eigen persoonlijke diagnose gesteld. Ook is er ruimte om eventueel andere lichamelijke klachten te bespreken. De complete kuur bestaat uit 10 behandelingen van een uur en na 6 a 7 behandelingen is het resultaat meestal al zeer goed te zien. Afhankelijk van uw conditie en levenswijze. Onderhoudsbehandelingen worden aangeraden zodat het effect met 5 toto 10 jaar kan aanhouden.

Maakt het echt verschil?

Acupunctuur is als sinds 5000 jaar een behandelwijze die zich zelf meer dan bewezen heeft. Biljoenen mensen hebben zich door de eeuwen heen hierdoor laten helpen. De effectiviteit van Acupunctuur komt door het manipuleren van het lichaamseigen energiesysteem, in balans brengen – blokkades opheffen – en energie toevoegen, als dat nodig is. In 1996 werd in het tijdschrift van Clinical Acupuncture vermeld dat, van de 300 personen die behandeld werden 90 % al na de eerste behandeling, resultaat voelden en zagen en dit beperkte zich niet alleen tot het gezicht, maar ze voelden zich ook fitter.

Bestaat deze methode al lang?

Al sinds duizenden jaren. De keizerin van China en haar hofdames en concubines van de keizer maakten hier in het jaar 970 al gebruik van. Het is dus geen nieuwe hype, maar een door de eeuwen beproefde methode van verjonging. Ook als je niet bekend bent met Oosterse geneeskunde, weet iedereen dat een goede bloedsomloop gezond is. Dus is het gewoon gezond verstand om datgene wat deze circulatie blokkeert, aan te pakken en op te heffen, zodat de verjonging van binnen uit tot stand komt.

Redenen om Acupunctuur boven plastische chirurgie te verkiezen.

Rejuvenation Acupuncture is geen vervanging van chirurgische ingrepen, maar wel een uitstekend alternatief. Het is vrijwel pijnloos, heeft geen bijwerkingen en kan niet leiden tot verminkingen. Het is niet nodig om je dagen lang te verstoppen, met blauwe plekken en/of een opgezet gezicht. Ook is het goedkoper dan chirurgie of botox behandelingen. Er worden geen chemische middelen gebruikt, slechts uw natuurlijk eigen bouwstoffen voor verjonging worden geactiveerd.

 Contra-indicaties

In enkele gevallen is het niet mogelijk om Gezichtsverjonging toe te passen. B.v. bij hoge bloeddruk mensen met een pacemaker, ook voor mensen die gauw blauwe plekken en of bloedingen krijgen en migraine aanvallen hebben. Dit laatste is slechts van toepassing als er een aanval plaatst vindt. Ook tijdens de zwangerschap, griep, verkoudheid, allergische reacties of acute herpes kan geen behandeling plaats vinden.

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden?