Meten is weten.

Bio-resonantie Asyra Pro, voor uw gezondheid.

Onze gezondheid wordt bepaald door processen in ons lichaam die in balans moeten zijn. Ons lichaam is energie en deze energetische waardes zijn meetbaar. Onze energie kan verstoord worden door bacteriën, schimmels, parasieten, virussen, stress of trauma’s. Deze verstoringen zorgen voor klachten of ziektes. Een of meerdere organen zijn dan feitelijk in disbalans. Alles kan worden vertaald naar energetische waarden en is daardoor meetbaar.

Het Asyra systeem kan het energieveld doormeten en aan de hand van frequenties tot op celniveau meten of een orgaan, weefsel, spier, gewricht, klieren etc. uit balans is. Het systeem gebruikt net als de MRI-scan en elektromagnetische velden, uw energieveld om gezondheidsklachten en medische problemen nauwkeurig in kaart te brengen.

Asyra wordt ook veel gebruikt voor analyse en behandeling van Lyme, allergieën, vergif en voeding intolerantie. Het systeem werkt met koperen staven die gekoppeld aan Asyra en de computer de energievelden doormeten (meer dan 100.000) en de disbalans duidelijk weergeven. Vervolgens kan uit 130 behandelprotocollen gekozen worden voor de meest effectieve behandeling.

Een behandeling duurt doorgaans drie sessies. Laat u eens vrijblijvend voorlichten wat het voor u kan betekenen.

Heeft u een vraag of wilt u zich aanmelden?