06 430 379 57

Prostop

De stoppen met roken specialist

PROSTOP is een landelijke stoppen-met-rokenorganisatie die meerdere programma’s aanbiedt. Zowel regulier als alternatief. Deze programma’s worden vergoed door uw basisverzekering of deels door uw aanvullende verzekering. U kunt ook zonder verwijzing van uw huisarts bij PROSTOP terecht.

Ongeacht uw verzekeringsmaatschappij of polis. Kies hieronder de behandeling die bij u past:

Stop met roken met lasertherapie van PROSTOP

De therapie bestaat uit een intakegesprek en een laserbehandeling. Hierdoor wordt de nicotinebehoefte zo sterk verminderd, dat zelfs de verstokte roker snel, veilig en pijnloos kan stoppen met roken.

U wilt stoppen met roken

U loopt al langer rond met de gedacht om te gaan stoppen met roken? Dan is dit misschien wel het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van de tabak. Uit onderzoek blijkt dat de kans van slagen bij Prostop ontzettend groot is. Veel groter dan met andere hulpmiddelen.

Wat kost een stop met roken behandeling?

Stoppen met roken hoeft niet duur te zijn. Het moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom zijn de kosten éénmalig €210,-  en u heeft binnen 6 maanden tevens recht op een gratis nabehandeling. Vraag nu gratis de ‘stop met roken brochure’ aan of laat u meteen goed informeren en hoor hoe u in aanmerking komt voor deze unieke behandeling. Bel gratis: 0800 77 67 867.

Wat levert het u op? Nauwelijks ontwenningsverschijnselen, sterk verminderde behoefte aan nicotine en uw gewicht kunt u goed onder controle houden. Op deze manier kan zelfs de verstokte roker afscheid nemen van de sigaret!

Stoppen met roken tips van Prostop

Prostop is een landelijke organisatie met ruime ervaring. Hierdoor is het mogelijk om u de beste stoppen met roken adviezen en stoppen met roken tips te kunnen geven. Alle deelnemers ontvangen gratis de sms coach met ondersteunende stoppen met roken tips. Geef uw GSM nummer door bij het aanmelden en u ontvangt gratis de dagelijkse adviezen die u helpen om te stoppen. Direct na de laserbehandeling krijgt u vervolgens een boekje mee met stoppen-met-rokentips en adviezen voor moeilijke momenten.Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat begeleiding bij het stoppen met roken door een ervaren coach de kans op succesvol stoppen tot 10 keer vergroot!

U wilt stoppen met roken

U loopt al langer rond met de gedacht om te gaan stoppen met roken? Dan is dit misschien wel het moment om de knoop door te hakken en definitief afscheid te nemen van de tabak. Uit onderzoek blijkt dat de kans van slagen met behulp van persoonlijke coaching veel groter is dan stoppen op eigen kracht.

Persoonlijke stoppen-met-rokenbegeleiding

Na het invullen van enkele vragen over uw rookgedrag (rookprofiel) en gezondheid (anamnese) heeft u een aantal persoonlijke gesprekken met uw stoppen-met-rokencoach in een behandelcentrum van Prostop. Tijdens deze consulten zet u samen met uw coach op een rij wat uw redenen zijn om te stoppen. Er wordt gewerkt aan het verhogen van uw motivatie en u krijgt advies hoe u om kunt gaan met moeilijke momenten. Ook wordt besproken welke hulpmiddelen kunnen worden ingezet bij het stoppen met roken.

Als uw coach u adviseert om gebruik te maken van nicotine vervangers of medicijnen dan wordt in overleg met onze eigen arts of uw huisarts een kuur voorgeschreven. Let wel dat nicotinevervangers of medicijnen alleen worden vergoed als u tegelijkertijd ook een persoonlijk begeleidingsprogramma volgt en dat de meeste zorgverzekeraars eisen dat het volledige programma wordt afgemaakt.

 Zeer intensieve begeleiding

Dit is de meest intensieve vorm van individuele begeleiding. U komt voor deze intensieve begeleiding in aanmerking als er sprake is van een grote nicotineafhankelijkheid of wanneer er een belangrijke medische noodzaak bestaat voor het stoppen met roken bestaat. U voert meerdere gesprekken van 45 minuten en een nazorggesprek in een periode van 3 maanden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een hulpmiddel in te zetten.